Johanna Söderlund

Getting up, getting dressed livin' with this regret but I know if I could do it over, I would trade, give away all the words that I saved in my heart that I left unspoken.

Kategori: Allmänt

Igår hoppade jag o Hanna på tåget till Stockholm! 
Hannibanni har sökt in till en skola här och jag var med som mentalt stöd typ. Irrat runt lite här i huvudstaden men nu börjar man väl få lite mark under fötterna vilket är bra! 

Har varit och shoppat heela dagen idag, köpt åt både Maja och min bboi. Hoppas båda blir glada och nöjda! 
Saknar min babe, trodde inte det skulle kännas såhär mycket, vi är upp i varann varje dag och praktiskt taget bor hos varandra så tänkte det kunde vara lite skönt att va ifrån varann ett litet tag men nehe du. Börjar bli som ett gammalt par som inte kan vara ifrån varandra haha åh vart ska det här sluta. 

Det har både varit spännande och kul, tycker inte om Stockholm så mycket men börjat vänja mig. Bara att få komma bort lite från Umeå o få kunskaper om lite andra ställen, nu vet jag lite mer hur Stockholm fungerar!
Imorgon packar vi väskorna och åker hem mot vårat älskade Norrland. Skulle tyvärr aldrig kunna bo i en såhär stor stad, möjligtvis Uppsala men trivs bra i Umeå! 

Nu ska vi snart slumra, inte mycket sovet inatt sen vare upp tidigt imorse, en hel dag på stan så nu är man rätt slut. 
Tagga 9 timmars buss resa wihoo.. 


Nightie! 

Kommentera inlägget här: